Hírek / Weboldal készítés vállalkozók számára

Weboldal készítés vállalkozók számáraTisztelt Meszleni Vállalkozók!

A hivatalhoz tartozó önkormányzatok weboldalait készítő cég akciós weboldalkészítési lehetőséget kínál az Acsádon található vállalkozások számára. Az alábbiakban olvasható a cég megkeresése:

"Köztudott, hogy sok mikro- és kisvállalkozás elhanyagolja a webes megjelenést, nagyon elavult, vagy egyáltalán nincs is honlapjuk. Ez az állapot sokkal jobban érvényes azokra a vállalkozásokra, amelyek nem megyeszékhelyen, vagy nagyobb városban működnek.

 

Az elmúlt időszak is megmutatta, hogy mennyire fontos a webes jelenlét, hogy a vállalkozók online is el tudják érni a potenciális ügyfeleiket, vásárlóikat.

A teljes körű csomagunkat szeretnénk felajánlani extra 20% kedvezménnyel, segítve ezzel azt, hogy ezek a vállalkozások hatékonyabban tudják marketingelni magukat. A teljes körű csomagunk díja így 43.992,- Ft + ÁFA évente (+ az 1. évben 18.000,- Ft +ÁFA a szövegírás, weboldal elkészítése), mely nagyjából megegyezik egy hirdetéssel a Vas Népében, vagy azonos lehet egy kirakat/tábla dekoráció összegével, azonban a mi szolgáltatásunk egész éves, 0-24 órás megjelenést biztosít.

 

Ezeken az önálló webes megjelenéseken túl javasoljuk még, hogy a települések weboldalán is legyenek feltüntetve a helyi vállalkozások webcímükkel együtt, amennyiben van honlapjuk.

 

Bízunk benne, hogy a fentieket szimpatikusnak találja és közösen segíthetünk a vállalkozásoknak!"

 

 

üdvözlettel,

 

Poór Zoltán

Stratégiai igazgató

 

Mobil: +36 70 314 4446

Email: poor.zoltan@webgenerator.hu


« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Meszlen Község Önkormányzata

9745 Meszlen,
Béke u. 41.
Nemesbődi Közös Önkormányzati Hivatal
06-94/354-014
Fax: 06-94/354-014
E-mail:
onkormanyzat@meszlen.hu
Meszlen Község Önkormányzata - Magyar