Köszöntő

Tisztelt Látogató!

Őri Zoltán Meszlen Község Polgármestere szeretettel és tisztelettel köszönti Önt a község megújult honlapján!

Kis településünk Vas megye északi felében található. Három várostól,Szombathelytől, Csepregtől, valamint Kőszegtől közel azonos távolságra lévő településünk nagy átmenőforgalomtól mentes, csendes, nyugodt helyen található.

Azt gondolom, hogy ami a kis településeket napjainkban jellemzi, az az  elöregedés, az elnéptelenedés. Ez a mi településünkön megállt. Egyre több család költözik ki a városból, és választja otthonául Meszlent.    

Itt minden megtalálható, ami a normál mindennapi élethez elengedhetetlenül szükséges. Az óvodások a Csepregre járnak. Az általános iskolások szintén Csepregre a Dr. Csepregi Horváth János Általános Iskolába járnak. Mind az óvodások, mind az iskolások szállításáról a kistérségi társulás gondoskodik.

Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy bemutassa településünket, annak történelmét, múltját, jelenét, értékeit. Szeretnénk, ha a helyi lakosokhoz minél előbb elérnének a fontos információk és a települést érintő hírek.

Amennyiben honlapunk felkeltette érdeklődését, kérem  látogasson el hozzánk, ahol igazi vidéki vendégszeretetben fog részesülni.

Minden kedves Látogatónak kellemes és hasznos időtöltést kívánok!

 

                                                      Őri Zoltán

                                                      polgármester

Elérhetőségek

Meszlen Község Önkormányzata

9745 Meszlen,
Béke u. 41.
Nemesbődi Közös Önkormányzati Hivatal
06-94/354-014
Fax: 06-94/354-014
E-mail:
onkormanyzat@meszlen.hu
Meszlen Község Önkormányzata - Magyar